Materialen


Wanneer u aan de uitvoering van een bouwproject begint heeft u allereerst het stadium doorlopen van sfeer bepalen en materialen kiezen. Alles begint met een idee; willen we een houten trap die ons met een ruime bocht naar het eerste verdiep brengt of kiezen we voor een compacte trap waarin extra opbergruimtes voorzien zijn? Combineren we meranti met aluminium?

Het materiaal dat u straks kiest zal in grote mate
de sfeer van uw leefwereld gaan bepalen!Een goede materiaalkeuze is ook op langere tijd van belang, de levensduur en het onderhoud hangen er van af. Met het oog op onderhoud en levensduur van raam- en deurprofielen hebben wij interessante technische ontwikkelingen gerealiseerd. Het warme aspect van het houten profiel hebben we gecombineerd met het onderhoudsvriendelijke aluminium profiel. Aan u de keuze welk hout u in het interieur wil; meranti, afzelia of pitch-pine.

Voor de interieurprojecten met inbouwtoestellen werken wij samen met betrouwbare merken zoals Gageneau, Miele of Novy. Heeft u reeds voor een ander merk gekozen dan integreren wij uw toestellen in het concept. Wanneer wij al uw ideeën en wensen verzameld hebben belanden ze bij ons op de tekentafel waar ze in concrete schetsen gegoten worden.


Subpagina''s (3): Alu-Combi Aluminium Hout
Comments